FreedomPrairie

prairie, there where the horses wander free
 
PääsivuPääsivu  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Jääprinssi

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Jääprinssi   Ti Huhti 20, 2010 8:50 pm

Perustiedot


Nimi :: Jääprinssi
Nimestä :: Jää tulee vasemmasta silmästä joka on poikkeuksellisesti sininen. Prinsseys liityy nimeen ihan pikkuisen.
Asema :: Laumalainen

Sukupuoli :: Ori
Ikä :: 5 vuotias
Säkäkorkeus :: 155cm

Ulkonäkö :: KUVA Jääprinssi on pohjaväriltään suklaanruskea. Molemmat silmänympärykset, turpa sekä harja ja häntä ovat mustat. Jokaisessa jalassa paitsi oikeassa takajalassa on valkoiset sukat. Kaviot on harmahtavat.
Jääprinssin vasempi silmä on sininen ja oikea ruskea. Orin äidilläkin oli vasen silmä sininen, joten sen täytyy olla geneettinen perimä.

Orin harja ja häntä ovat pitkät kuten villihevosilla yleensä sillä niitä ei ole lyhennetty koko orin elinaikana.

Rakenteeltaan Jääprinssin veressä on arabialaista alkuperää mikä näkyy herran ulkonäössä. Kaula on pitkä ja kaareva. Jalat ovat pitkähköt ja ohuet, kuitenkin lihaksikkaat ja tehty juoksemiseen. Häntä on juoksiessa sulavasti pystyssä, mikä erottaa orin muista preerian hevosista.


Luonne


Jääprinssi on luonteeltaan perus ori, mutta herra ei ole niin päällekkäyvä vastakkaista sukupuolia kohtaan. Pää pystyssä, korvat hörössä ja häntä ylhäällä kulkeva oripoika on enemmän sosiaalisempaa tyyppiä kuin pomottelevaa ja aina hampaat irvessä kulkevaa kovaa jätkää.

Tuntemattomien seurassa Jääprinssi on alkuun varautunut ja tarkkailee tilannetta tuppisuuna. Hän kuitenkin vastaa kysymykseen jos häneltä sellainen kysytään. Todettaessaan ettei vieras ole uhaksi Jääprinssi rentoutuu ja herrasta saa mainion keskustelukumppanin.

Perhe ja lauma ovat orille kuin pelto porkkanalle. Jääprinssi kunnioittaa vanhempiaan eikä haasta vanhemmille oreille riitaa, ainakaan jos häntä ei ärsytetä. Jääprinssi osaa kyllä näyttää potut pottuina jos on tarvis.

Jääprinssin keho on luotu enemmänkin nopeisiin ja pitkiin sprintteihin kuin vaativiin lähitaisteluihin. Toki herra osaa puolustaa itseään jonkun päällekäydessä, mutta mielummin ori tyytyy juoksemiseen.

Ystävät ovat myös tärkeä pala elämässä. Ystävilleen Jääprinssi on kohtelias ja pyrkii huomioimaan tärkeät nelijalkaiset. Sosiaalisesti lahjakas ori puhuu ja purkaa sydäntään ystävilleen ja vastapalveluksena kuuntelee ystäviään mielellään. Ori onkin mainio kuuntelia.


Menneisyys


Jääprinssi on syntynyt kaukana preeriasta. Orin lapsuuslauma oli pieni, vain muutaman hevosen kokoinen. Jääprinssi sai nimensä isältään, joka katsoi pikkuista varsaansa ensimmäistä kertaa ja sininen silmä oli kuin jääkalikka. Jääprinssi oli laumansa ainut syntynyt varsa ja lauman johtajan ensimmäinen jälkeläinen, joten prinssi osa liittyy tavallaan siihen.

Orin ollessa neljän kesän ikäinen kuivuus iski. Lauma alkoi heikentyä ruoan puutteessa ja vähitellen lauman tammat alkoivat kuolla. Pian laumasta oli enää jäljellä Jääprinssi, hänen isänsä eli lauman johtaja ja kaksi tammaa Ruskeus ja Meripihka. Kuivuus ei tuntunut loppuvan ja hevoset olivat heikkoina nälän ja ruoan puutteesta. Meripihka oli lauman vanhin tamma, joten hänen ohjastuksellaan nelikkö lähti vaeltamaan kuivuutta pakoon. Ruskeus menehtyi kahden päivän vaeltamisen jälkeen ja pian sen jälkeen orin isä. Meripihka jatkoi sinnikkäästi matkaansa pitäen huolta ainoasta seuralaisestaan. Kaksikko kulki pari päivää kunnes he viimein näkivät vihreää. Jääprinssi laukkasi vihreälle matolle riemastuneena ja kääntyi katsomaan taakseen, odottaakseen Meripihkaa. Tammaa ei kuitenkaan näkynyt missään vaikka kuinka ori yritti tarkkailla ympäristöään. Meripihkakin oli luovuttanut taistelun mutta oli saanut laumalaisensa turvaan. Jääprinssi jatkoi matkaansa syötyään ja juotuaan kunnolla. Ori kuitenkin tunsi väsymyksen ja pysähtyi lepäämään. Jääprinssi heräsi unestaan virkeänä ja katsoi ympärilleen. Paikka oli edelleen sama jossa hän oli unelmoinut olevansa. Se ei ollutkaan unta, hän oli ihan oikeasti päässyt kuivuutta karkuun. Jääprinssi riemastui ja aikoi etsiä paikallista laumaa liittyäkseen siihen.


Extraa


Jääprinssi tykkää juoksennella aukeilla paikoilla ja siksi preeria onkin siihen mainio paikka.
Ori on erittäin sosiaalinan ja siksi tykkääkin oleilla muiden hevosten kanssa, jotka eivät ole liian agressiivisiä.
Tykkää katsella tähtiä kun ne sattuvat näkymään.
Ui mielellään jos siihen on mahdollisuus.
Rakastaa omenoita.
Jääprinssiä kiehtoo erilaiset petoeläimet kuten puumat ja pienenä oriilla oli tapana seurata pedon saalistuspuuhia. Orii on myös leikkinyt varsana olevansa puuma.

Jääprinssi vihaa liian pomottelevia tai 'egoni-on-liian-suuri-tälle-maapallolle' olevia toisia oriita.
Vihaa liiallista kuivuutta sillä herralla on traumoja lapsuudestaan kun sen kaikki laumalaiset kuolivat.
Myrkkykäärmeet saavat maistaa kovasta kaviosta.


Suhteet


Tavatut :: Lauman johtaja Noki, Petolintu ja Kultatähti.
Tuttavat ::
Ystävät ::
Paras ystävä ::

Ihastus ::
Kumppani ::
Jälkeläiset ::

Vihatut ::


Pelit


:: Pelatut 1

Liittymispeli
Jääprinssi tapaa täkäläisen lauman johtajan ja liittyy laumaan.

Keskeneräiset :: 2/2

Metsä vastaa kun sinne huudetaan
Petolintu ja Jääprinssi tapaavat pimeässä metsässä.

Uusi tuttavuus
Jääprinssi tapaa Kultatähden Rauha-joella.


Viimeinen muokkaaja, Ayanna pvm To Kesä 24, 2010 8:01 pm, muokattu 7 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Vs: Jääprinssi   To Huhti 22, 2010 8:52 pm

22. huhtikuuta lisäilin tavattuihin lauman jotajan Noen : )
5. toukokuuta lisäilin pelit.
24. kesäkuuta lisäilin pelin, muoksin hieman värejä ja tavattuihin Petolintu ja Kultatähti
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Jääprinssi
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
FreedomPrairie :: Hahmoesittelyt :: Oriit-
Siirry: