FreedomPrairie

prairie, there where the horses wander free
 
PääsivuPääsivu  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Petolintu

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Sussu
Laumalainen
Laumalainen
avatar

Viestien lukumäärä : 60
Join date : 17.04.2010

ViestiAihe: Petolintu   La Huhti 17, 2010 8:30 pm


» PETOLINTU
» sukupuoli tamma
» ikä kuusi vuotta

» ulkonäkökuvaus | kuva
Petolintu on todella nätti ilmestys, jota tekisi varmasti mieli katsella pidempäänkin. Ruskeiden silmien katse on salaperäisen utelias, mutta siitä huolimatta hyvin lämmin ja tuttavallinen, hurmaavaksikin voisi sanoa. Useimmiten tamman kasvoilla on pieni hymy, joka saattaa viestiä itsevarmaa ja päättäväistä asennetta, jota tammasta löytyykin yllinkyllin. Petolintu on väriltään splashed white, toisinsanoen valkealla tammallaan on selässään suklaantuskea läntti, joka ylettyy aina hännäntyvestä korviin saakka, jättäen silti reilusti tilaa valkealle, ennen kaikkea hyvälaatuiselle karvapeitteelle. Tamman harja on suklaanruskea selässään olevan läntin tapaan, pituudeltaan jouhet hipovat hiukan kaulan reunaa, joten kovin pitkät ne eivät ole. Tamman häntä on taas valkea, mutta yhtä paksuhko kuin harjankin jouhet. Rakenteeltaan tamma on sirohkon sorttinen, mutta omistaa paljon terveitä lihaksia ilman kovin huomattavaa massiivisuutta. Petolinnun liikkeet ovat joustavat ja pehmeät jokaisessa askellajissa, mutta silti hyvin varmat hyvämuotoisten jalkojen ja -kavioiden ansiosta. Kokonaisuudessaan tamma on hyvin elegantti ja kaunis, oikealla puolella olevista arvista huolimatta. Toinen kulkee takapuolen seuduilla ja toinen hiukan lyhyempänä kaulalla. Tamma on noin 160cm korkea, ehkä hiukan alle sen.

Olet todella kaunis,
elät vain yhden kerran


» luonne
Luonteeltaan Petolintu on melko salaperäinen tapaus, hyvin sulkeutuvainen ja melko hiljainen. Puheissaan tuo käyttää useimmiten useita paikkansa pitäviä vertauskuvia, muttei silti ole kokoajan äänessä, joka saattaa antaa vieraalle melko aran ensivaikutelman. Petolintu on kuitenkin hyvin itsevarma ja aavistuksen uhkarohkea, mutta silti viisas ja mukava tamma. Petolintu osaa olla halutessaan hyvin hankala, mutta tyytyy useimmiten näyttämään toisille vain parhaat puolet itsestään, ei sillä, että tamma olisi jollain tapaa ilkeä. Petolintu on nimestään huolimatta todella kiltti ja rakastava ystävä, joka ei päästä ihan vähällä ystäviään menemään. Joskus tamma kuitenkin pitää hauskaa orien kustannuksella jos huomaa kiinnostuksen hänen kauniiseen ulkonäköönsä, jolloin tamma muuttuu hyvin hellyydenkipeäksi.

Jos joku haluaa luotettavan ystävän, joka pitää salaisuudet sisällään ja on aina tukena, kannattaa hankkiutua Petolinnun kanssa juttusille. Petolintu ei usko kenenkään olevan läpeensä paha, ja toivoisi jokaisen yksinäisen ja ilkeän edes yrittävän tehdä muutosta elämäänsä. Petolintu ei kuitenkaan työnnä turpaansa jokaisen vastaantulijan elämään, ja tyytyy vain miettimään asioita itsekseen, jos hänen neuvoistaan ei välitetä tai ohjeitaan ei kuunnella. Petolintu rakastaa koko sydämestään ystäviään, mutta hyvin lähellä tamman sydäntä ovat aina olleet myös meri ja tuuli. On kuitenkin myös asioita, joita Petolintukaan ei voi sietää. Siihen luetteloon kuuluvat kaikki pistävät tai purevat pieneläimet ja -otukset, useimmiten tamma halveksii myös itserakkaita, jotka eivät edes yritä tehdä mitään paremman elämän suhteen.

Petolintua on hyvin vaikea saada kiehumaan turhista asioista, mutta itserakkaat, siis vain ja ainoastaan itseään ajattelevat taliaivot käyvät jo hermoille. Suuttuessaan tamma pyrkii pitämään vihan sisällään, jolloin tamma vain puree hampaansa yhteen ja laskee mielessään yhä uudelleen yhdestä kolmeen, kunnes on tarpeeksi vahva avaamaan suunsa ja puhumaan. On kuitenkin varmasti asioita, jotka saavat tamman räjähtämään. Räjähtäessään Petolintu saattaa käyttäytyä erittäin agressiivisesti, täysin tyynen olemuksensa vastakohtana. Sellaiset raivokohtaukset ovat kuitenkin harvassa, eikä kenenkään tamman läheisen tarvitse pelätä saavansa kaviosta päähänsä.

Se, mitä saisin sinulta, se voisi korvata
Ne levottomat illat sekä unettomat yöt,
Ajat turhan hapuilun ja mitättömät työt


» menneisyys
Tamma on elänyt koko elämänsä vapaudessa, ja on kuullut vain satunnaisesti karvattomista kaksijalkaista, jotka pitävät hevosia ja muita eläimiä vankeudessa. Kovin positiivisia ajatuksia Petolinnulla ei siis kuulemansa mukaan ihmisistä ole, mutta vain kuulemansa perusteella ei tuo ketään menisi läpeensä pahaksi haukkumaan. Noin kuutisen vuotta sitten vapauteen syntyi pieni, kirjava hevonen, joka nimettiin Petolinnuksi. Tamma ei kuitenkaan koskaan saanut tietää nimensä merkitystä, miksi hänet oltiin nimetty juuri pedoksi. Petolintua se ei varsinaisesti haitannut, ja tamma saikin elää äitinsä kanssa koko lapsuutensa tutussa laumassa. Myöhemmin laumassa kuitenkin alettiin käydä kiistaa johtajuudesta, jolloin lauma jakaantui kahtia toisten puolustaessa toista ja toinen toista johtajaa. Petolinnun äiti ei kyseistä tilannetta kestänyt, ja päätti lähteä ensimmäisen ja ainoan varsansa kanssa etsimään uutta laumaa.

Aikansa vaellettuaan tamma kohtasi kuitenkin puuman äitinsä kanssa, jolloin vanhempi tamma yritti suojella parhaansa mukaan kirjavaa nuorukaista. Kohta osat vaihtuivat, ja Petolintu joutui suojelemaan haavoittunutta emäänsä raatelulta. Kauaa nuorukainen ei kuitenkaan kerennyt taistella, kun hänen äitinsä käski tätä lähtemään. Kun tamma vihdoin tajusi, että hänen äitinsä teki kuolemaa, lähti kirjava juoksemaan niin lujaa kuin jaloistaan pääsi. Vasta pitkän matkan jälkeen kirjava pysähtyi hengähtämään, jolloin tuo näki arvet yllään. Tapahtuman jälkeen Petolintu vaelsi pitkään laumattomana paikasta toiseen, vailla paikkaa ja laumaa. Parin vuoden ajan Petolintu tapasi kaikenlaisia hevosia, aikuistuen omassa rauhassaan, omaa tahtiaan. Elämä opetti tammalle kaikenlaista, jolloin lopulta tuo ymmärsi, ettei hän voinut löytää laumaa, jos vain vaelsi ympäriinsä paikasta toiseen kunnolla etsimättä. Jonkin ajan kuluttua tamma ajautui nykyiseen elinpaikkaansa, etsien itselleen lauman ja liittyen siihen.

Olet todella viisas,
Elät vain hetken verran


» pelit
» Liittyminen: Petolintu
» Olipa kerran hevonen
» Metsä vastaa kun sinne huudetaan.
» Kasvoillani voin tuntea tuulen

» tavatut
» Johtaja [Noki]
» Kuunsirppi
» Jääprinssi
» Valkokavio

» muuta
» lyriikat Zen Café - Todella kaunis
» tunnusmusa Enya - Wild child
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Petolintu
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
FreedomPrairie :: Hahmoesittelyt :: Tammat-
Siirry: