FreedomPrairie

prairie, there where the horses wander free
 
PääsivuPääsivu  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Karhunvoima

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Karhunvoima   Ti Heinä 20, 2010 8:15 pm

Esittely kasvattaa pituuttaan sitä mukaan, mitä enemmän hahmoon tutustun. n_n


"Lyön turpakarvoista vetoa, että minä olisin ollut kuitenkin oikeassa!"

N i m i: Karhunvoima, "Karhu"
s k p: ori
i k ä: 8v
v ä r i: ruunikko
s ä k ä: 175 cm
r o t u: mustangi/andalusianhevonenU l k o n ä k ö
Kuva on ystäväsi. : )
Ruumiinrakenteeltaan jämäkkä ja roteva, päänsä jokseenkin kyömy ja raskas. Jouhet ovat lyhyet: Karhu kutiaa jouhiensa tyvestä, ja hinkatessaan itseään puita tms. vasten jouhet katkeilevat. Kun hyonteisiä on vähemmän, saattaa harja olla hiukkasen pidempikin.
Karhu on säältään 175 cm, koko on peritynyt tuon isovanhemmilta jotka olivat villiintyneitä ratsuja, tarkemmin sanottuna espanjalaisia.
Väri on ruunikko, joka aaltoilee siinä tavallisen ja punaruunikon välimaastoissa -riippuu aina valosta, kumpana orin näkeekään. Jokaisessa jalassa on sukka ja päässä on pieni tähti, joka ei kuvassa näykään. Lisäksi molempien kintereiden sisäpinnoilla on pienet arvet muistoina kojooteista.

L u o n n e
Karhusta voisi sanoa yksinkertaisesti että omapäisempää saat hakea. Ori on oikea juntti sen suhteen, että vain hän on oikeassa, kaikki tehdään kuten hän tahtoo ja jos joku jaksaa väittää vastaan niin saa varautua pitkään väittelyyn. Jos herran sanelemia ei totella, saakin sitten kärsiä ärtyneestä ja mököttävästä seurasta sekä jatkuvista ”minusta se olisi ollut parempi idea”-mutinoista.
Mikäli mitään väittelytilanteita ei ole syntynyt, tai Karhu on saanut tahtonsa läpi, on tuo siedettävää seuraa. Ehkä hiukan kuivaa tai mautonta heittoa ja tavanomaista pullistelua. Sillä ei ole väliä onko seuralaisena ori vai tamma, sillä ensimmäiselle Karhu yrittäisi jatkuvasti todistaa olevansa parempi, jälkimmäisille muuten vain hiukan esiintyä. Kyllähän ruunikko sen vallan mainiosti tietää ettei mitään mahdollisuuksia ole, mutta eipä hän erityisen vakavasti mitään yritäkään. Niin sanotusti ”heittää ihan läpällä”, kuten itse asian ilmaisee.
Konfliktitilanteissa Karhu noudattaa jääräpäistä peruslinjaansa, ja jos kerran on tappelemaan tultu niin hänhän tahtoo voittaa ja olla se joka poistuu paikalta korkealla askeleella. Ikävä kyllä orin härkäpäisyys koituu usein tuon kohtaloksi, sillä mitä kiivaammin tahtookaan toisen päihittää, sitä enemmän herra hutiloi.

M e n n e i s y y s
Karhu syntyi villiin laumaan, vaikka tuon emä olikin villioriin mukaansa houkuttelema andalusianhevonen. Pieni potra oripoika eli varsin normaalia hevosenelämää kotilaumassaan, kunnes johtajaori karkotti tuon omille teilleen varsan kasvettua ns. kriittiseen ikään.
Karhu vaelteli yksinään aikansa, kunnes sai tilaisuutensa: pian nuori ruunikko olikin jo kaapannut itselleen uuden lauman vanhalta, raihnaiselta orilta.
Sitä onnea kesti kuitenkin vain muutaman vuoden. Karhu otti kunnolla osumaa puolustaessaan nuorta hevosta epätoivoisen nälkäisiltä kojooteilta, ja kiertelevä ori tajusi tilaisuutensa tulleen… Vammautuneesta Karhusta ei ollut mitään vastusta, ja tuo joutuikin katsomaan surkeana kuinka laumansa seurasi vahvempaansa.
Nyt Karhu on jälleen yksin, metsästäen tilaisuutta kerätä uuden lauman ympärilleen.

M u u t a

Suhteet
Isä: Honka
Emä: Paloma
Tutut:
Ystävät:
Viholliset:
Muut:


Hahmoinfo
Pelaajana toimii Latu
Hahmo luotu 19.7.2010
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Karhunvoima
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
FreedomPrairie :: Hahmoesittelyt :: Oriit-
Siirry: