FreedomPrairie

prairie, there where the horses wander free
 
PääsivuPääsivu  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Kristallisota

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Kristallisota   Ma Heinä 26, 2010 6:23 pm

Kristallisotaan

"Sactavia. Tämä on meidän kotimme. Me synnymme ja me kuolemme täällä jos Kristalli sen meille suo. Eläkäämme siis häntä kunnioittaen ja häntä ylistäen aina siihen päivään saakka kunnes hän kutsuu meidät jälleen luokseen. Älkäämme siis kuunnelko heitä, jotka ovat uskonsa menettäneet tai heitä joiden veri on vihaa täynnä ja kristalli sakeana vääristä valoista. Maailma kotimme ulkopuolella on paha ja sen polut villejä ja vaarallisia, älkäämme siis uskoko muuta. Vain täällä olemme turvassa, vain täällä Äitimme näkee meidät."

Kristallisota on ihmisillä pelattava tarinankerrontaroolipeli, joka sijoittuu tuntemattomassa maailmassa sijaitsevaan Sactaviaan, suuressa lasikuvussa jalkansa varassa olevaan kaupunkiin ja pelissä seurataan tämän kaupungin asukkaiden elämää. Jo niin kauan kuin kukaan jaksaa muistaa, on Sactavia ja kaikki sen kirkkaan kuvun ulkopuolella sijaitsevat toiset kupukaupungit olleet sodassa keskenään. Miksi näin on tai miksi sota on ylipäätänsä aloitettu? Kukaan ei tiedä, niin vain on. Sactavia on kaupungeista suurin tai ainakin näin he uskovat, mutta samalla kun hävittäjälentäjät taistelevat kuvun suojan ulkopuolella toisten kaupunkien kanssa loputonta sotaansa, käydään kaupungin sisällä omaa sotaansa niiden kesken, jotka sotaa kannattavat ja niiden, jotka tahtovat sen lopettaa.

Kykenevätkö Toisinajattelijat ikinä todistamaan uskoaan siitä, että papisto pitää kansaa rautaisessa otteessaan vai kaatuko heidän uskonsa vääriin valoihin? Entä mitä tapahtuu hallituksen suurissa saleissa tai alhaalla jalassa elävien kaivostyöläisten pienissä kodeissa? Syttyykö kapinoita, alkaako sisällissota? Vai estetäänkö moiset aikeet ennen kuin ne ehtivät alkaakaan?

Kaikki on kiinni heistä, jotka kristalliaan kantavat.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kristallisota
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
FreedomPrairie :: Off-Game :: Mainostus-
Siirry: