FreedomPrairie

prairie, there where the horses wander free
 
PääsivuPääsivu  FAQFAQ  HakuHaku  KäyttäjälistaKäyttäjälista  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisäänKirjaudu sisään  

Jaa | 
 

 Hiirihaukka

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Vieraili
VierailijaViestiAihe: Hiirihaukka   Ti Syys 07, 2010 9:03 pm

NIMI: Hiirihaukka
KUTSUTAAN: Haukka
SKP: Ori
IKÄ: Hevosissa 2, ihmisissä 15
ROTU: Espanjan mustangi

ULKONÄKÖ:
Hiirihaukka on väritukseltään rautiaanpäistärikkö, eli siis ori on väritykseltään rautias, mutta päistärikkö geeni vaikuttaa oriin niin, että tuo on kauttaaltaan harmahtavan värinen. Pohjaväriä näkyy jouhissa, päässä ja jaloissa polvista alaspäin, eli nuo osat taasen ovat rusehtavampia. Ja, ihan kuin siinä ei olisi riittävästi, on Haukalla myös valkea tähtipäässään. Jouhet ovat pitkiä, hieman kiharia ja karheita. Ruumiin rakenteeltaan Haukka on hyvin laiha, kylkiluut näkyvät hieman etenkin orin ollessa kesäturkissaan. Laihuuden lisäksi Haukalla on hieman liiankin pitkät jalat, jotka korostuvat heikossa lihaskunnossa olevassa orissa liiankin hyvin. Niin ja korkeuttahan Haukalta löytyi sellainen juuri ja juuri 160 senttiä.

LUONNE:
Hiirihaukka on luonteeltaan hiljainen, ujo ja syrjäänvetäytyvä. Menneisyydessään menetyksestä kärsineenä ori pelkää suhteiden muodostamista, sillä tuo ei halua menettää enää mitään. Siltikin vastentahtoaan tuo ihastuu hyvin helposti kauniiden tammojen ulkomuotoon, uskaltamatta kuitenkaan tuoda tunteitaan ilmi. Haukka myös masentuu hyvin helposti ja jonkun kiusatessa oria tai pelkästään mainittaessa Haukan nimen halventavaan sävyyn. tuntee tuo itsensä kamalaksi orin kuvatukseksi, josta seuraa syömälakkoja. Itsetuhoisuuskin on orin mielessä käynyt useammin kuin kerran ja onpa tuo itsään yrittänyt viillellä vastaan tulleisiin oksiin siinä kuitenkin hyvin useasti epäonnistuen. Arvista on tullut kuitenkin vain pieniä ja ne ovat nopeasti hoituneet kuntoon, ihme ja kumma. Haukka arvostaa hiljaisuutta, tyyneyttä ja kauneutta. Tuo viihtyy paremmin yksikseen katsomassa maisemien kauneutta ja ihailee tammoja kauempaa. Lähempi tuttavuus enemmänkin pelottaa tuota. ne harvat, joilla on riittänyt pinnaa roikkua orin matkassa ja joilla on tarpeeksi pokkaa väittää olevansa orin ystäviä, erehtyvät. Hiirihaukka viettää hyvin yksinäistä elämää pyrkien olemaan huomaamaton, ettei vahingossakaan olisi tiellä tai muuten vain ärsyttävä. Loppuen lopuksi kukaan tuon "ystävistäkään" ei voi arvata, kuinka surullinen ja yksinäinen, jopa seurankipeä huomaamattaan ori on.

MENNEISYYS:
Hiirihaukka syntyi rauhallisissa emrkeissä ja kasvoi onnellisesti emänsä Tattarin suojissa melkein vuotiaaksi, oli iloinen ja onnellinen ihanne varsa. Kunnes eräänä päivänä emä sai uuden varsan ja ori tunsi jääneensä hylätyksi. Alkkuperäistä nimeään ei Haukka tohtinut käyttää enää, vaan päätti olevansa kaikille uusille jatkossa Hiirihaukka. Kuitenkin tuo kaipasi emänsä hellyyttä, eikä asiaa parantanut pikkusisko laisinkaan. Salaa ori toivoi pikkusiskon kuolemaa ja kun sisko sitten kuolikin alle kuukauden vanhana, tajusi Haukka pitäneensä oikeasti siskostaan kovasti ja itki katkerasti typeryyttään ja kateuttaan. Rakas emä Tattarikin otti asian kovin raskaasti, eikä mennyt kuukauttakaan kun tuo menehtyi myös. Äkkkiä ori tajusi pahimman painajaisensa tulleen, hän oli yksin suuressa maailmassa, vailla ketään, ihan yksin. Tuo yritti päästä mukaan muihin perheisiin, mutta tunsi olevansa turha rasite ja masentui entisestään erään sijaisperheensä isäpuolen haukuista. "Painu sinä Hiirihaukka metsään ruokaasi etsimään!" huudahti tuo kerran, eikä nuorukainen uskaltanut vastaan pistää vaan lähti. Eikä kauaakaan mennyt kun tuo löysi itsensä ihan uudesta paikasta, uuden lauman alueelta ja sinne tuo sydän kurkussa päättikin sitten jäädä joksikin aikaa.
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Hiirihaukka
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
FreedomPrairie :: Hahmoesittelyt :: Oriit-
Siirry: